STØBNING AF BETONGULV

Nyt Undergulv? Få Støbt Betongulv Af Betonkanonen

Drømmer du om et gulv, der har de bedste forudsætninger for en lang levetid? Hos Betonkanonen er vi det oplagte valg til støbning af undergulve, da vi har specialiseret os inden for denne niche i branchen.

Mange Muligheder for Støbning af Betongulv

Ud over traditionelle betongulve tilbyder vi også:

  • EPS-Beton
  • Thermobeton

Med vores store erfaring og ekspertise på området, stiller vi 10 års garanti på alle vores udførte betongulve.

Din Effektive Partner til Støbning af Betongulv

Vi håndterer opgaver af enhver størrelse inden for støbning af betongulv. Uanset om det drejer sig om mindre boliger eller større byggeprojekter, kan vi hjælpe. Vi er eksperter i både underlagsbetongulv og udendørs betongulv.

Alt efter opgavens omfang kan vi udføre op til 200 kvadratmeter betongulv på kun én dag. Du er derfor sikret et hurtigt, men yderst grundigt stykke arbejde, når du vælger os til din næste betongulvsopgave.

Præcision, Perfektion og Omhyggelighed

Alt vores arbejde udføres med fokus på vores idealer: Præcision, Perfektion og Omhyggelighed. Undervejs i arbejdet sørger vi for at dække indkørsler og lignende områder ind, og ved opgavens afslutning sørger vi for at rydde helt op efter os.

Kontakt os gerne på info@betonkanonen.dk eller telefon 71 71 71 22 for at høre mere om vores løsninger og få et uforpligtende tilbud 

KLIK HER.

Lang Levetid med Et Slidlag

Hos Betonkanonen er vi eksperter i alle typer slidlag, som sætter standarden for dit nye undergulv. Med et korrekt påført slidlag har du de bedste forudsætninger for et langtidsholdbart gulv. Vi anvender kun slidlag af den højeste kvalitet, som kan tilpasses ethvert type topping eller coating, der skal påføres efter undergulvet er færdigt.

Hvis der er behov, kan vi levere et blankpoleret undergulv i beton, hvis du ønsker at undlade at lægge et yderligere lag ovenpå. Dette giver dig et rustikt og elegant 'New Yorker' gulv, som er blevet meget populært.

Få Et Uforpligtende Tilbud på Støbning af Betongulv

Kontakt Betonkanonen i dag på 71 71 71 22 for at drøfte dine ønsker til dit nye undergulv. Du kan også sende os en mail på info@betonkanonen.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.